Har du svårt att hitta stilen i ditt hem?
Vill du ha tips och ideer hur du kan skapa ditt hem efter din personliga stil? 

Ibland så snurrar tankarna hej vilt och man har svårt att veta vad man verkligen vill ha och vilket behov man har, vi här på Öhmans Möbler hjälper er gärna att plocka fram lite förslag och bolla lite ideer med er så NI finner ert optimala hem.

Det kan vara allt från en helhetslösning för ett helt hus/lägenhet eller kanske behövs det bara piffas till med någon färgglad matta och kuddar. 
Vi hjälper till med stora och små projekt, som att välja soffa eller bara färg - hitta det där matbordet som passar hela familjen och alla åldrar. 

Ni får då träffa mig Fia som är utbildad inredare och dekoratör. Jag har lång erfarenhet och har arbetat i möbelbranchen sen 10 år tillbaka och är även utbildad inom yrket.
Har inrett många ollika hem och efter olika förutsättningar - för mig är det viktigaste att NI som kund blir nöjd och att vi tillsammans hittar just din stil. 


Inredningshjälpen är kostnadsfri i butiken, vill ni ha ytterligare hjälp så kommer jag gärna hem till er för att titta lite närmare - vi tar då en kostnad på 500kr/timmen.
Men dom pengarna får ni tillbaka om det hela leder till köp i vår butik.  

Har ni några frågor eller vill boka en tid med mig - ring 08-55060315