Här finner ni delar av vårt stora sortiment av soffgrupper, fåtöljer, soffbord med mera i alla dess former och slag. Vi har mycket mer än som finns på hemsidan i vår befintliga butik.

Allt som visas här på hemsidan finns inte alltid på lager eller i utställningen exakt enligt bilderna - det kan skilja sig i utförande och färg - men kontakta oss gärna så informerar vi er om vad vi har i vår utställning för tillfället. 

De flesta av
våra soffor kan du välja olika tyger och färger på, samt skinn - vi har även ett bra utbud på byggbara varianter. Välkommen in till oss så ska vi försöka hjälpa er finna exakt vad ni söker! Bröderna Andersson

Småländskt hantverk

Det som, mer än något annat, kännetecknar traditionen hos Bröderna Anderssons är svensk kvalitet, småländskt hantverkskunnande och yrkestolthet. Att det är skillnad på möbler och möbler, det vet vi. Hemligheten bakom vår framgång ligger i de händer som varsamt och kunnigt hanterar och skapar våra uppskattade sittmöbler.

På Bröderna Anderssons har vi valt att behålla hela produktionskedjan under eget tak. Från val av träslag via den egna produktionen av stommar, till det att den sista sömmen är på plats. Detta ger oss en unik överblick och möjlighet till full kontroll. Du vet vad du har när du har valt Bröderna Anderssons!
Föregående12